Aji pengasihan sente putih


Puasa ngepel 7hr 7mlm
pati geni 1 hr 1 mlm
bismillahir…dst
ajiku sente putih saka sabrang megar murub menyang dhadaku, mancur mancur menyang cahyaku , teko bingung teko nglengleng si… Asih maring aku
dibaca tiap mlm sebanyak2nya